Wilt u plaats maken op uw verlof?
Gaat u stoppen met de schietsport?

Dan kunt u bij ons uw wapen of wapens in consignatie geven. Het wapen blijft dan uw economisch eigendom, maar word dan wel van het verlof afgeschreven. Na een schoonmaakbeurt en wapeninspectie wordt uw wapen op onze website te koop aangeboden.

Indien er reparatie’s noodzakelijk zijn zullen deze altijd eerst met u worden besproken. De verkoopprijs van het wapen wordt in overleg met u bepaald, u bepaald altijd de verkoopprijs. Waarvan 25 % commissie ten gunste van de erkenninghouder komt. u ontvangt een consignatieovereenkomst. Wordt het wapen voor verkoop weer terug gehaald door u, of is het na een jaar nog niet verkocht dan zullen de opslagkosten van kracht gaan, echter kunnen deze nooit boven de vastgestelde verkoopprijs kunnen gaan. Indien de opslagkosten de verkoopprijs hebben bereikt zal het wapen automatisch eigendom worden van Handelsonderneming J.A. de Vries.

 

Wilt u meer weten over consignatie? neemt u contact met ons op via mail of telefonisch 06-18492401 om de mogelijkheden voor u te bespreken.