Konus Konuspro M30 1-4×24 Richtkijker

189.00

Over Konus:

Het Italiaanse Konus levert sinds 1979 producten voor zowel hobbyisten als professionele gebruikers. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer complete afwerking. Daarnaast biedt Konus uitstekende service.

Konus heeft een breed scala aan producten die zeker een aanvulling zijn op uw eigen assortiment. Konus heeft reeds een grote naamsbekendheid bij de consument. Of deze nu op zoek is naar een product voor jacht, vogelspotting, onderzoek, astronomie, wetenschap of sport, Konus biedt altijd het juiste product. Bovendien heeft Konus diverse accessoires, waardoor de consument de producten voor meerdere doeleinden kan gebruiken.

Categorieën: , Tags: , ,
Beschrijving

Konus Richtkijker Konuspro-M30 1-6×24 Met Verlicht Dradenkruis

De Konus Richtkijker Konuspro M-30 1-4×24 is een richtkijker uit de KonusPro M30 serie. Met de vergroting van 1-4x volgt u makkelijk snelle doelen die zich dichtbij bevinden, dit maakt deze richtkijker ideaal voor de drijfjacht. De ingebouwde verlichte dot in het midden van het 30/30 gegraveerde dradenkruis zorgt voor het nog makkelijker vinden van uw doel. Afhankelijk van de omstandigheden kan de kleur van de dot aangepast worden. Er kan gekozen worden tussen rood of blauw en beide kleuren hebben vijf lichtintensiteiten.

KonusPro M-30 Serie

De konuspro serie is het resultaat van een meerjarig ontwikkelingsproject. De technologie van deze KonusPro M30 richtkijkers combineert de meest geavanceerde technieken en professionele specificaties die er op de markt zijn in één product. Deze modellen worden gerekend tot de beste en meest ultieme richtkijkers. De sportman stapt met deze richtkijkers het veld in met de wetenschap zelfs het moeilijkste schot succesvol gemaakt kan worden.

Toepassing Konus Richtkijker KonusPro M-30 1-4×24 Met Verlicht Dradenkruis

Doordat de KonusPro M-30 1-4×24 gemaakt is van een robuuste eendelige 30mm buisconstructie kan een sterke en duurzame richtkijker worden gegarandeerd. Zelfs wanneer geschoten wordt met een zwaar kaliber is de terugslag voor de KonusPro M-30 1-4×24 geen probleem.

Extra informatie
Merk

Konus

Model

KonusPro M-30

Zoom

1-4×24

Oogafstand

101 mm

Dradenkruis type

Circle dot illuminated

Verlichting Dradenkruis

Ja, 5 Stappen instelbaar

Dradenkrius kleur

Rood Blauw

Uittredepupil

12 mm bij 1x, 6 mm bij 4x

Aanpasbaar gebied op 100m

2,7m

Focal plane

Second Focale Plane (SFP)

Lenscoating

Full Multicoating

Gasgevuld

Ja

Klik-waarde op 100m

1/2 MOA (14mm)

Kleur

Zwart

Montage lengte

150 mm

Buisdikte

30 mm

Buis lengte

294 mm

Gewicht

500 gram