Konus Konuspro M30 1-6×24 Richtkijker

345.00

Over Konus:

Het Italiaanse Konus levert sinds 1979 producten voor zowel hobbyisten als professionele gebruikers. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer complete afwerking. Daarnaast biedt Konus uitstekende service.

Konus heeft een breed scala aan producten die zeker een aanvulling zijn op uw eigen assortiment. Konus heeft reeds een grote naamsbekendheid bij de consument. Of deze nu op zoek is naar een product voor jacht, vogelspotting, onderzoek, astronomie, wetenschap of sport, Konus biedt altijd het juiste product. Bovendien heeft Konus diverse accessoires, waardoor de consument de producten voor meerdere doeleinden kan gebruiken.

Categorieën: , Tags: , ,
Beschrijving

Konus Richtkijker Konuspro-M30 1-6×24 Met Verlicht Dradenkruis

De Konus Richtkijker Konuspro-M30 1-6×24 is een richtkijker uit de Konus Pro M30 serie. Met de vergroting van 1-6 volgt u makkelijk snelle doelen die zich dichtbij bevinden, dit maakt deze richtkijker ideaal voor drijfjacht. Deze richtkijker beschikt over een gegraveerd verlicht dradenkruis. Het dradenkruis heeft een Duitse #4 contour met drie palen en een verlichte cirkel-punt structuur in het midden. De cirkel kan worden verlicht in rood of blauw en biedt vijf helderheidsniveaus die passen bij externe lichtomstandigheden. Zo past u de richtkijker aan op de omstandigheden waarin u zich bevindt.

KonusPro M-30 Serie

De konuspro serie is het resultaat van een meerjarig ontwikkelingsproject. De technologie van deze KonusPro M30 richtkijkers combineert de meest geavanceerde technieken en professionele specificaties die er op de markt zijn in één product. Deze modellen worden gerekend tot de beste en meest ultieme richtkijkers. De sportman stapt met deze richtkijkers het veld in met de wetenschap zelfs het moeilijkste schot succesvol gemaakt kan worden.

Toepassing De konuspro m30 1-6×24

De konuspro m30 1-6×24 is een richtkijker uitermate geschikt voor de drijfjacht, met zijn overzichtelijke verlichte dradenkruis mist u geen schot meer.

Extra informatie
Merk

Konus

Model

KonusPro M-30

Zoom

1-6×24

Oogafstand

93 mm

Dradenkruis type

Circle dot illuminated

Verlichting Dradenkruis

Ja, 5 Stappen instelbaar

Dradenkrius kleur

Rood Blauw

Uittredepupil

11 mm bij 1x, 4 mm bij 6x

Aanpasbaar gebied op 100m

2,9m

Focal plane

Second Focale Plane (SFP)

Lenscoating

Full Multicoating

Gasgevuld

Ja

Max. Breedteverstelling

1/2 MOA

Max. Hoogteverstelling:

1/2 MOA

Kleur

Zwart

Montage lengte

150 mm

Buisdikte

30 mm

Gewicht

485 gram